Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Babyshower High Tea

Sugar & Spice and everything nice

Babyshower High Tea


Good food is all the sweeter when shared with good friends

Wil je voor je zwangere vriendin/zus/dochter een originele babyshower in Amsterdam organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u de perfecte babyshower ruimte met een heerlijke High Tea.

Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in de detail verzorgd door de enthousiaste & gastvrije dames van MosaicAffairs. En als het weer het toelaat is het heerlijk toeven in onze hidden gem, onze fijne groene binnentuin. De babyshower High Tea bij MosaicAffairs zorgt ervoor dat het een dag wordt om niet snel te vergeten.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Naast de mooie & sfeervolle omgeving van ons Atelier en de heerlijke huisgemaakte High Tea met veel hartige & zoete afternoon delights.
Zorgen wij ook voor de speciale aankleding. De tafel wordt gedekt in de kleur roze of lichtblauw ende omgeving wordt ook mooi gedecoreerd in het thema. Uiteraard mogen altijd extra eigen feestartikelen voor de babyshower high tea mee worden genomen.

Menu: Schattige cupcakes, chocolade truffeltjes, heerlijke sandwiches , warme quiches, warme empanada’s, warme scones, diverse soorten gebak & onbeperkt thee.

!! Er mag bij ons helaas niet binnen noch buiten geknald worden met confetti.

Extra leuke Tip 1! Voor of na de High Tea kunnen jullie een heel bijzonder en persoonlijk kindermobiel maken, iedereen creeërt zijn geheel eigen streng, gegarandeerd een succes voor de Mum to Be ; )

Kosten workshop kindermobiel €15,-

Extra leuke Tip 2! Op de babyshower kan een gipsafdruk van de zwangere buik gemaakt worden, zie gipsbuik. In plaats van een babyshower mozaïek voor de geboorte kan ook  een welcoming shower georganiseerd worden voor na de geboorte. Tijdens deze welcoming shower kan de bellymask ook eventueel gemozaïekt worden of bijvoorbeeld een kindermeetlat of het geboortekaartje.
Overgewaaid uit Amerika! Baby gender reveal party.

Kosten Babyshower High Tea  €22,50 p.p
Tijdsduur 2 á 2,5 uur
Let Op!
De High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot op de avond ervoor telefonisch wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn waarvoor gereserveerd is zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.
Bel gerust voor meer informatie Bel gerust voor meer informatie +31629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com