Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Babyshower High Tea

Sugar & spice and everything nice

Babyshower High Tea


Grote avonturen beginnen klein


Babyshower High Tea voor je zwangere vriendin/zus/dochter organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u een bijzondere babyshower ruimte met een heerlijke  High Tea aan.

Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in de detail verzorgd door de enthousiaste & gastvrije dames van MosaicAffairs.
Naast de mooie & sfeervolle omgeving van ons Atelier en de heerlijke huisgemaakte High Tea met veel hartige & zoete afternoon delights.
Zorgen wij ook voor de speciale aankleding. De tafel wordt gedekt in de kleur roze of lichtblauw en de omgeving wordt ook mooi gedecoreerd in het thema. Uiteraard mogen altijd extra eigen feestartikelen voor de Babyshower mee worden genomen.
Je Babyshower bij MosaicAffairs zorgt ervoor dat het een dag wordt om niet snel te vergeten.
Wilt u thuis  een Babyshower High Tea geven, of wilt u een High Tea cadeau geven dan maken wij die graag voor u en we bezorgen ook.  Laat het ons het liefst een dag van te voren weten.

Wij verzorgen heerlijke een High Tea met hartige & zoete afternoon delights.
Menu babyshower High Tea :
•   schattige cupcakes
•   bonbons & chcolaatjes
•   luxe sandwiches
•   warme quiches
•   warme empanada’s
•   verse warme scones met clotted cream en jam
•   2 soorten gebak, appelgebak en carrot cake met lemontopping
•   heerlijke thee

Onze High Tea is standaard 100% vegetarisch, maar op aanvraag kan vis en vlees geserveerd worden. Heeft u nog andere wensen dan horen we ze graag.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Extra leuke Tip 1! Voor of na de High Tea kunnen jullie een heel bijzonder en persoonlijk kindermobiel maken, iedereen creeërt zijn geheel eigen bijzondere streng, gegarandeerd een succes voor de Mum to Be ; )
Kosten workshop kindermobiel €15,- p.p.

Extra leuke Tip 2! Op de babyshower kan een gipsafdruk van de zwangere buik gemaakt worden, zie gipsbuik. In plaats van een babyshower mozaïek voor de geboorte kan ook  een welcoming shower georganiseerd worden voor na de geboorte. Tijdens deze welcoming shower kan de bellymask ook eventueel gemozaïekt worden of bijvoorbeeld een kindermeetlat of het geboortekaartje.
Overgewaaid uit Amerika! Baby gender reveal party.

Kosten Babyshower High Tea  €22,50 p.p.
Tijdsduur 2 uur

Let Op!
De Babyshower High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot op de avond ervoor telefonisch wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn waarvoor gereserveerd is zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.
Bel gerust voor meer informatie +31629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com