Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Babyshower High Tea

Sugar & spice and everything nice

Babyshower High Tea


Grote avonturen beginnen klein


Een Babyshower High Tea voor je zwangere vriendin/zus/dochter organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u deze bijzondere babyshower ruimte met een heerlijke High Tea aan. Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in de detail verzorgd door de enthousiaste & gastvrije dames van MosaicAffairs.
Naast de mooie & sfeervolle omgeving van ons Atelier en de heerlijke huisgemaakte High Tea met veel hartige & zoete afternoon delights, zorgen wij ook voor de speciale aankleding. De tafel wordt gedekt in de kleur roze of blauw en de omgeving wordt ook mooi gedecoreerd in het thema. Uiteraard mogen altijd extra eigen feestartikelen voor de Babyshower mee worden genomen.
Je Babyshower bij MosaicAffairs zorgt ervoor dat het een dag wordt om niet snel te vergeten.
Wilt u liever thuis een Babyshower High Tea geven, of wilt u een High Tea cadeau geven dan maken wij die graag voor u en we bezorgen ook. Laat het ons het liefst een dag van te voren weten.

Menu Babyshower High Tea de Luxe:
• schattige cupcakes
• verschillende cakejes
• 2 luxe sandwiches keuze uit:
* humus
* zalm
* tonijnsalade
* ei
* kip
• quiche keuze uit:
* geitenkaas, zongedroogde tomaat & spinazie
* ricotta spinazie
* groenten quiche
• warme empanada keuze uit:
* roti vulling
* feta spinazie
* pikant runder gehakt
• verse warme scones met clotted cream en jam
• gebakje keuze uit:
* chocolade taart
* frambozen cheesecake
* lemon carrotcake

• heerlijke theetjes

Onze High Tea is standaard 100% vegetarisch (ook halal .. we gebruiken nl. geen gelatine), maar op aanvraag kan vis en vlees geserveerd worden. Heeft u nog andere wensen dan horen we ze graag.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Extra leuke Tip 1! Voor of na de High Tea kunnen jullie een heel bijzonder en persoonlijk kindermobiel maken, iedereen creeërt zijn geheel eigen bijzondere streng, die aan het mobile wordt gehangen. Gegarandeerd een succes voor de Mum to Be
Kosten workshop kindermobiel €15,- p.p.

Extra leuke Tip 2! Op de babyshower kan een gipsafdruk van de zwangere buik worden gemaakt, zie gipsbuik. In plaats van een babyshower mozaïek voor de geboorte kan ook een welcoming shower georganiseerd worden voor na de geboorte. Tijdens deze welcoming shower kan de bellymask ook eventueel gemozaïekt worden of bijvoorbeeld een kindermeetlat of het geboortekaartje.
Overgewaaid uit Amerika! Baby gender reveal party.

Kosten Babyshower High Tea €25,- p.p.
Tijdsduur 2 á 2,5 uur

Let Op!
De Babyshower High tea dient van te voren te worden gereserveerd.
Je kunt personen nog tot de avond 21:00 ervoor afmelden, zodat je geen extra kosten hebt .. daarna gaan we uit van het gereserveerde aantal, waar dan ook voor betaald moet worden.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Wij bezorgen nu onze heerlijke home made Babyshower High Tea, of u kunt er voor kiezen om het af te halen bij ons.
Babyshower High Tea voor je zwangere vriendin/zus/dochter of voor u zelf organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u een heerlijke High Tea aan.