Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Mozaïek workshop

keep calm and get your bachelorette on

Creatief Vrijgezellenfeest


Together we have a ball

Wij verzorgen voor de bruid en haar vrienden / familie een super creatief vrijgezellenfeest. De mozaïekworkshop in ons sfeervolle Atelier MosaicAffairs zal gegarandeerd jullie verborgen creativiteit te voorschijn laat komen. Doordat jullie met elkaar een mooi en persoonlijk ( de bruid mag de kleuren en het ontwerp bepalen) kunstwerk voor de bruid maken, blijft dit een speciale herinnering aan deze bijzondere dag.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Tip: allemaal iets persoonlijks meenemen om in het kunstwerk voor de vrijgezel te verwerken zodat het nog persoonlijker wordt.
Het is natuurlijk ook mogelijk om ieder iets individueels te maken.

Behalve mozaïeken kunnen jullie voor het vrijgezellenfeest ook kiezen voor een ander creatieve workshop, zoals bijvoorbeeld onze erotisch getinte workshop Jane Pims Tarzan. Ook is er de mogelijkheid om deze speciale dag uit te breiden met een boottocht door de Amsterdamse grachten en / of een heerlijke High Tea of Tapas.

Kosten €39 p.p inclusief tableau, materialen, instructie, koffie, thee en lekkernijen
Omdat het vrijgezellenfeest meestal voortgezet wordt kunnen wij het kunstwerk voegen zodat dit op een later tijdstip opgehaald kan worden.

Tijdsduur 3 uur

Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com