Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Vrijgezellenfeest

keep calm and get your bachelorette on

Creatief vrijgezellenfeest


Together we have a ball

Wij verzorgen voor de bruid en haar vrienden / familie een super creatief vrijgezellenfeest. De mozaïekworkshop in ons sfeervolle Atelier MosaicAffairs zal gegarandeerd jullie verborgen creativiteit te voorschijn laat komen. Doordat jullie met elkaar een mooi en persoonlijk ( de bruid mag de kleuren en het ontwerp bepalen) kunstwerk voor de bruid maken, blijft dit een speciale herinnering aan deze bijzondere dag.
Tip: allemaal iets persoonlijks meenemen om in het kunstwerk voor de vrijgezel te verwerken zodat het nog persoonlijker wordt.
Het is natuurlijk ook mogelijk om ieder iets individueels te maken.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Behalve mozaïeken kunnen jullie voor het vrijgezellenfeest ook kiezen voor een ander creatieve workshop, zoals bijvoorbeeld onze erotisch getinte workshop Jane Pims Tarzan.

Ook is er de mogelijkheid om deze speciale dag uit te breiden met een heerlijke High Tea.

Kosten
Vrijgezellenworkshop: €39,-p.p voor de workshop. Dit is inclusief uitleg/instructie, materialen, tableau, voegsel, koffie en thee en veel snoep lekkernij.
Workshop plus High Tea: €64,-p.p

Tijdsduur: mozaïekworkshop 3 uur

Aangezien de lijm minimaal 24 uur moet drogen alvorens het mozaïek kunstwerk gevoegd kan worden, krijgt u de voeg, eventueel kleurenpigment en een duidelijke voeginstructie mee naar huis.

Wilt u uw kunstwerk liever door ons laten voegen dan komen de kosten hiervan op €25,-

Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje naar mosaicaffairs@gmail.com.