Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Arrangementen met boottocht

i have a certain arrangement

Creatieve Arrangementen met Boottocht


be your own kind of beautiful

De creatieve arrangementen bij MosaicAffairs zijn een all in programma. Ideaal voor iedere groep die een betaalbare combinatie van activiteit, eten en gezelligheid zoekt.

Uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, babyshower of wat de gelegenheid ook mag zijn voor een heerlijk dagje uit met elkaar, is gegarandeerd een succes. Wij staan garant voor een sfeervolle en enthousiaste dag die in het teken staat van veel creatief plezier. In stijl door de grachten van Amsterdam varen en ook nog eens culinair genieten van heerlijk eten dat met liefde is klaar gemaakt ( slow food). U wordt opgehaald bij het Centraal Station, waar onze schipper voor u klaar staat. De fijne tocht duurt ruim een uur en vaart u door de authentieke Amsterdamse grachtengordel. U ontdekt hoe mooi Amsterdam is vanaf het water, met zijn prachtige gevels en statige grachtenpanden. Via de Jordaan die bol staat van de historie, o.a. het huis van Anna Frank. Vaart u verder naar de hippe kunstenaarsbuurt van Oud-West. Daar wordt u hartelijk ontvangen door Siomara & Li van MosaicAffairs met koffie, thee en lekkernijen.

Dan starten we met de mozaïek workshop. Na een korte instructie gaat u aan de slag. U gaat dan met elkaar een gezamenlijk kunstwerk creëren of ieder zijn eigen persoonlijke creatie.

Kosten
Mozaïek – High Tea €56,- pp
Mozaïek – Tapas €59,- pp

De prijzen van de verschillende boten gaan vanaf €290,- excl. btw voor 1,5 uur varen.

Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com