Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

Healing Art

The Art of Healing

Healing Art


Beyoutiful

She never seemed shattered; to me, she was a breathtaking mosaic of the battles she’s won

Diverse malen zijn wij benaderd door moedige vrouwen die de strijd met / tegen borstkanker aangaan, voordat ze een operatie ondergaan willen ze graag een mal van hun borsten laten maken zodat ze die nog voor de operatie of op een later tijdstip rustig kunnen mozaïeken om hun geheel eigen kunstwerk te creëren.
Buiten het feit dat dit prachtig wordt, werkt het ook heel therapeutisch.
Mozaïeken is best arbeidsintensief en om deze vrouwen de gelegenheid te geven in alle rust aan hun kunstwerk te werken geeft Mosaicaffairs een tweede dag cadeau, of als ze er voor kiezen hun partner of een dierbare vriendin mee te nemen om aan het kunstwerk te werken is dit mogelijk.

Vereeuwig uw borsten in mozaïek (als tastbare herinnering)
U kunt uw decolleté op verschillende manieren laten vastleggen in gips. De afdruk kan vervolgens op oneindig veel manieren gedecoreerd worden met mozaïek en vereeuwigd als een uniek kunstwerk.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Je kunt natuurlijk ook alleen een gips afdruk laten maken van je borsten.

Type gipsafdruk décolleté:

• V hals borsten €65,-
• Ronde hals borsten €65,-
• Hals schouders (bovenarmen) borsten €75,-

Het maken van een gipsafdruk neemt ongeveer 20-25 minuten in beslag, het doet geen pijn en is niet gevaarlijk of schadelijk.
De gipsafdruk moet minimaal 2 dagen van te voren worden gemaakt , zodat het goed kan uitharden en we het kunnen verstevigen voor de workshop. Op die dag kunnen we ook het ontwerp en kleurenpallet bespreken zodat u op de dag zelf tijdens de workshop hier geen kostbare tijd mee verliest en gelijk aan het kunstwerk kunt beginnen.

Bij de workshop is inbegrepen:
• Materialen
• Koffie /thee en een heleboel koekjes en snoepjes
• Superlekker lunch
• Voeg en voeginstructie
• Professionele begeleiding

aangezien de lijm minimaal 24 uur moet drogen alvorens het mozaïekkunstwerk gevoegd kan worden krijgt u de voeg, eventueel kleurenpigment en een duidelijke voeginstructie mee.
Wilt u uw kunstwerk liever door ons laten voegen dan komen de kosten hiervoor op €25,-

Kosten workshop €195,- inclusief mal

Tijdsduur 2 dagen van 12.00 – 17.00 of als je het fijn vind 1 dag met een vriend, vriendin of familielid die je kosteloos mag meenemen om je te helpen.

Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com