Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

High Tea

love at first bite

High Tea


The secret ingrediënt is always Love

Met een High Tea de middag op een heerlijke manier beleven met vrienden, familie of collega’s bij MosaicAffairs in Amsterdam.
Wil je voor je zwangere vriendin/zus/dochter een originele Babyshower in Amsterdam organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u de perfecte mogelijkheid met een heerlijke Babyshower High Tea.
In ons sfeervolle Mozaïek / Eet Atelier maken wij voor u de High Tea klaar op onze eigen Slow and Soul food manier. Alles is vers, huisgemaakt en de liefde voor het eten proeft u. Door de feestelijke gedekte tafel, romantisch met o.a echt Engels servies met rozen, etageres en de prettige  omgeving begeeft u zich een paar uur lang in ‘Alice in Wonderland’! Ook is het mogelijk om de High Tea te combineren met een creatieve workshop (zie workshops).
Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in detail verzorgd door de enthousiaste gastvrije dames van MosaicAffairs. Én als het weer het toelaat is het heerlijk toeven in onze hidden gem, onze fijne groene binnentuin.

Onze High Tea’s:

• Gewone                                           €18,- vanaf 4 personen
• De Luxe                                          €20,- vanaf 4 personen
• Organic                                           €24,- vanaf 4 personen
• Royal                                              €29,- vanaf 8 personen
• TErriFFic                                        €35,- vanaf 10 personen
• Raw                                                 €35,- vanaf 10 personen

NIEUW !! Spanish Soul High Tea – Tapas Style

Wij verzorgen perfecte High Tea’s met hartige & zoete afternoon delights, zoals cakejes, chocolade truffeltjes, heerlijke sandwiches , quiche, empanada’s & warm appelgebak. Er is genoeg diversiteit en ook de meer traditionele gerechten zoals de scone zullen niet ontbreken.

Bij De Luxe serveren we meer hartige hapjes en naast de diverse theesoorten ook een heerlijk glas biologisch sap.
Mocht u willen toasten met een goed glas wijn of bubbels dan kunt u dat extra bij bestellen.
Bij de Organic is alles biologisch en E-nummer vrij bereid.
Bij de Royal serveren we als eerste een heerlijke zelfgemaakte & rijkelijk gevulde soep. Wij gebruiken alleen verse biologische groenten en bouillon blok wordt door ons niet gebruikt. De rijkelijke smaak komt van de verse kruiden, groenten & tamari.
Bij de glutenvrije TErriFFic is alles biologisch & mensen die lijden aan een glutenallergie of couliaki kunnen heerlijk genieten. Teff bevat wel gluten, maar de gluten die aanwezig zijn in teff zijn de glutenine fractie en niet de gliadine fractie. Het zijn deze laatste soort die schadelijk zijn voor personen met een glutenallergie of die lijden aan coeliakie. Teff is gewoon TErriFFic. We gebruiken in onze lekkernijen minimaal 90% teffmeel. Sommige gerechten worden ook met een kleine hoeveelheid boekweit gemaakt. Maar de meeste gerechten worden van 100% teff gemaakt en er wordt gezoet met kokosbloesemsuiker.

Bijzondere Theesoorten:

Bij de TErriFFic  hebben wij voor de liefhebber een assortiment aan diverse bijzondere (medicinale) theesoorten van een biofarm uit Zuid Amerika zoals bijvoorbeeld Moringa, Zuurzak en Sjoeringa. Voor de mensen die geen gewone melk gebruiken hebben wij ook havermelk. Er wordt gezoet met rauwe honing en kokosbloesem suiker en we gebruiken alleen keltisch zeezout.

Voor een speciale gelegenheid, denk aan grote groepen, babyshower High Tea, verjaardag of bruiloft is het bij MosaicAffairs mogelijk om te ruimte voor zichzelf te boeken. Dit vanaf minimaal 30 personen.

Graag vooraf doorgeven of er rekening moet worden gehouden met diëten of allergieën. Als mensen een glutenvrije of lactose vrije High Tea willen komt er €4,- meerprijs bij.

Let op!! De High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot op de avond ervoor telefonisch wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn waarvoor gereserveerd is zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.

Duur: circa 2 uur

Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com