Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

High Tea

love at first bite

High Tea


The secret ingrediënt is always Love

Met een High Tea de middag op een heerlijke manier beleven met vrienden, familie of collega’s bij MosaicAffairs in Amsterdam.
MosaicAffairs is een ‘verborgen parel’ in Amsterdam en geschikt voor groepen, bij huwelijksfeesten, familiereünies, personeelsuitjes, zakelijke bijeenkomsten of om je verjaardag te vieren.

Wil je voor je zwangere vriendin/zus/dochter een originele Babyshower in Amsterdam organiseren? Dan bieden wij u de perfecte mogelijkheid voor een heerlijke Babyshower High Tea.

Er is ook bij ons de mogelijkheid om in de avond te eten, je zou dan bijvoorbeeld voor de Spanish Soul High Tea –  Tapas Style kunnen kiezen.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

In ons sfeervolle Mozaïek / Eet Atelier maken wij voor u de High Tea klaar op onze eigen Slow and Soul food manier. Alles is vers, huisgemaakt en de liefde voor het eten proeft u. Door de feestelijke gedekte tafel, romantisch met o.a echt Engels servies met rozen, etageres en de prettige  omgeving begeeft u zich een paar uur lang in ‘Alice in Wonderland’! Ook is het mogelijk om de High Tea te combineren met een creatieve workshop (zie workshops).
Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in detail verzorgd door de enthousiaste gastvrije dames van MosaicAffairs. We hebben ook een fijne groene binnentuin die beschikbaar is voor al onze gasten.

Onze High Tea’s:

• De Luxe                                                   €22,50 p.p. vanaf 3 personen
• Organic                                                    €26,-   p.p. vanaf 3 personen
• Royal                                                        €30,-   p.p. vanaf 3 personen
• Spanish Soul High Tea Tapas Style   €30,-   p.p. vanaf 5 personen

Wij verzorgen heerlijke High Tea’s met hartige & zoete afternoon delights, brownies doordrengt met chocolade, chocolade truffeltjes, heerlijke sandwiches, quiches, warme empanada’s, verse warme scones, divers gebak & onbeperkt thee.

Mocht u willen toasten met een goed glas wijn of bubbels dan kunt u dat per fles extra bij bestellen. Koffie & fris kunnen ook extra besteld worden.

Bij de Organic is alles biologisch en E-nummer vrij bereid.

Bij de Royal serveren we een heerlijke rijk gevulde soep & verder krijg iedereen ook nog een goed glas bubbels.

Voor een speciale gelegenheid, denk aan grote groepen, babyshower High Tea, verjaardag of bruiloft is het bij MosaicAffairs mogelijk om te ruimte voor zichzelf te boeken. Dit vanaf minimaal 30 personen.

Graag vooraf doorgeven of er rekening moet worden gehouden met diëten of allergieën. Als mensen een glutenvrije of lactose vrije High Tea willen komt er €2,50 meerprijs bij.

Let op!! De High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot de avond ervoor 20:00 wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn waarvoor gereserveerd is zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.

Duur: circa 2 á 2,5 uur

Bel gerust voor meer informatieBel gerust voor meer informatie +31629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com