Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

High Tea

love at first bite

High Tea


The secret ingrediënt is always Love

Met een High Tea de middag op een heerlijke manier beleven met vrienden, familie of collega’s bij MosaicAffairs in Amsterdam.
Wil je voor je zwangere vriendin/zus/dochter een originele Babyshower in Amsterdam organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u de perfecte mogelijkheid met een heerlijke Babyshower High Tea.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

In ons sfeervolle Mozaïek / Eet Atelier maken wij voor u de High Tea klaar op onze eigen Slow and Soul food manier. Alles is vers, huisgemaakt en de liefde voor het eten proeft u. Door de feestelijke gedekte tafel, romantisch met o.a echt Engels servies met rozen, etageres en de prettige  omgeving begeeft u zich een paar uur lang in ‘Alice in Wonderland’! Ook is het mogelijk om de High Tea te combineren met een creatieve workshop (zie workshops).
Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in detail verzorgd door de enthousiaste gastvrije dames van MosaicAffairs. Én als het weer het toelaat is het heerlijk toeven in onze hidden gem, onze fijne groene binnentuin.

Onze High Tea’s:

• De Luxe                                          €20,-p.p. vanaf 4 personen
• Organic                                           €24,-p.p. vanaf 4 personen
• Royal                                              €29,-p.p. vanaf 6 personen

Nieuwjaarsborrel High Tea         €35,- max. 34 personen
Reserveer vast met uw bedrijf voor een Nieuwjaarborrel High Tea bij ons.

Een High Tea nieuwjaarsborrel in Amsterdam; nét weer even anders dan het jaarlijkse bedrijfs- of kerstfeest. In plaats van een chique diner of knallende feestavond, is het onze traditie om in het nieuwe jaar een sprankelende borrel te drinken tijdens een heerlijk High Tea waarin uw gasten worden verwondert en betovert in onze bijzondere locatie.

Proost met het hele team op een succesvol nieuw jaar! Bedank iedereen voor alle inzet en energie en luidt het nieuwe jaar feestelijk in! MosaicAffairs is hier dé perfecte locatie voor. MosaicAffairs is een betoverend creatieve plek in de trendy buurt van Amsterdam Oud-West en biedt u een prachtige setting. Wil u voorafgaand aan de high Tea nog iets presenteren? Wij bieden alle faciliteiten in onze inspirerende ruimte

Wij verzorgen heerlijke High Tea’s met hartige & zoete afternoon delights, zoals cakejes, chocolade truffeltjes, heerlijke sandwiches , quiche, empanada’s & gebak. Er is genoeg diversiteit en ook de meer traditionele gerechten zoals de scone zullen niet ontbreken.

Bij De Luxe serveren we naast de diverse theesoorten ook koffie voor de liefhebber.
Mocht u willen toasten met een goed glas wijn of bubbels dan kunt u dat extra bij bestellen.
Bij de Organic is alles biologisch en E-nummer vrij bereid.
Bij de Royal serveren we ook een heerlijke zelfgemaakte & rijkelijk gevulde soep. Wij gebruiken alleen verse groenten en bouillon blok wordt door ons niet gebruikt. De rijkelijke smaak komt van de verse kruiden, groenten & tamari. En verder krijg iedereen ook een glas bubbels.

Voor een speciale gelegenheid, denk aan grote groepen, babyshower High Tea, verjaardag of bruiloft is het bij MosaicAffairs mogelijk om te ruimte voor zichzelf te boeken. Dit vanaf minimaal 30 personen.

Graag vooraf doorgeven of er rekening moet worden gehouden met diëten of allergieën. Als mensen een glutenvrije of lactose vrije High Tea willen komt er €4,- meerprijs bij.

Let op!! De High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot op de avond ervoor telefonisch wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn waarvoor gereserveerd is zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.

Duur: circa 2 á 2,5 uur

Bel gerust voor meer informatieBel gerust voor meer informatie +31629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com