Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

High Tea

love at first bite

High Tea


The secret ingrediënt is always Love

Met een High Tea de middag op een heerlijke manier beleven met vrienden, familie of collega’s bij MosaicAffairs in Amsterdam.
Wil je voor je zwangere vriendin/zus/dochter een originele Babyshower in Amsterdam organiseren? Dan biedt MosaicAffairs u de perfecte mogelijkheid met een heerlijke Babyshower High Tea.
In ons sfeervolle Mozaïek / Eet Atelier maken wij voor u de High Tea klaar op onze eigen Slow and Soul food manier. Alles is vers, huisgemaakt en de liefde voor het eten proeft u. Door de feestelijke gedekte tafel, romantisch met o.a echt Engels servies met rozen, etageres en de prettige  omgeving begeeft u zich een paar uur lang in ‘Alice in Wonderland’! Ook is het mogelijk om de High Tea te combineren met een creatieve workshop (zie workshops).
Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in detail verzorgd door de enthousiaste gastvrije dames van MosaicAffairs. Én als het weer het toelaat is het heerlijk toeven in onze hidden gem, onze fijne groene binnentuin.

Bel gerust voor meer informatie +31629284268
of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com

Onze High Tea’s:

• De Luxe                                          €20,- vanaf 4 personen
• Organic                                           €24,- vanaf 4 personen
• Royal                                              €29,- vanaf 8 personen

Wij verzorgen heerlijke High Tea’s met hartige & zoete afternoon delights, zoals cakejes, chocolade truffeltjes, heerlijke sandwiches , quiche, empanada’s & warm appelgebak. Er is genoeg diversiteit en ook de meer traditionele gerechten zoals de scone zullen niet ontbreken.

Bij De Luxe serveren we naast de diverse theesoorten ook een heerlijk glas biologisch sap en koffie voor de liefhebber.
Mocht u willen toasten met een goed glas wijn of bubbels dan kunt u dat extra bij bestellen.
Bij de Organic is alles biologisch en E-nummer vrij bereid.
Bij de Royal serveren we ook een heerlijke zelfgemaakte & rijkelijk gevulde soep. Wij gebruiken alleen verse biologische groenten en bouillon blok wordt door ons niet gebruikt. De rijkelijke smaak komt van de verse kruiden, groenten & tamari. En verder krijg iedereen ook een glas bubbels.

Voor een speciale gelegenheid, denk aan grote groepen, babyshower High Tea, verjaardag of bruiloft is het bij MosaicAffairs mogelijk om te ruimte voor zichzelf te boeken. Dit vanaf minimaal 30 personen.

Graag vooraf doorgeven of er rekening moet worden gehouden met diëten of allergieën. Als mensen een glutenvrije of lactose vrije High Tea willen komt er €4,- meerprijs bij.

Let op!! De High tea dient van te voren te worden gereserveerd. Het juiste aantal personen kunt u tot op de avond ervoor telefonisch wijzigen. Mocht u met minder gasten aanwezig zijn waarvoor gereserveerd is zullen wij hiervoor helaas wel kosten in rekening moeten brengen.

Duur: circa 2 á 2,5 uur

Bel gerust voor meer informatieBel gerust voor meer informatie +31629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com