Ma -Zo 09:00 - 22:30 06 29284268

High Tea

love at first bite

High Tea


The secret ingrediënt is always Love

Met een High Tea de middag op een heerlijke manier beleven met vrienden, familie of collega’s bij MosaicAffairs in Amsterdam.
In ons sfeervolle Mozaïek / Eet Atelier maken wij voor u de High Tea klaar op onze eigen Slow and Soul food manier. Alles is vers, huisgemaakt en de liefde voor het eten proeft u. Door de feestelijke gedekte tafel, romantisch met o.a echt Engels servies met rozen, etageres en de prettige  omgeving begeeft u zich een paar uur lang in ‘Alice in Wonderland’!
Het zal u dan ook aan niets ontbreken, alles is tot in detail verzorgd door de enthousiaste gastvrije dames van MosaicAffairs. Én als het weer het toelaat is het heerlijk toeven in onze hidden gem, onze fijne groene binnentuin.

Onze High Tea’s:

• Gewone                                         €17,50
• De Luxe                                        €20,
• Organic                                         €24,-
• Royal                                            €29,-
• TErriFFic                                      €35,- gliadine fractie glutenvrije High Tea vanaf 6 personen
• Raw                                               €35,- vanaf 8 personen
• High Tea & Salonboot rondvaart  €50,- vanaf 20 personen
• High Tea & Mozaïek                     €56,-

Wij verzorgen een perfecte High Tea met veel hartige & zoete afternoon delights, zoals cakejes, pannenkoekjes, heerlijke sandwiches , empanada’s & tiramisu. Er is genoeg diversiteit en ook de meer traditionele gerechten zoals de scone zullen niet ontbreken.

Bij De Luxe serveren wij naast de diverse theesoorten ook een goed glas bubbles of wijn( life is full of bubbels). Voor degene die niet drinken is er een heerlijk glas biologisch sap.
Bij de Organic is alles biologisch en E-nummer vrij bereid. Op verzoek glutenvrij en suikervrij.
Bij de Royal serveren we als eerste een heerlijke zelfgemaakte & rijkelijk gevulde soep. Wij gebruiken alleen verse biologische groenten en bouillon blok wordt door ons niet gebruikt. De rijkelijke smaak komt van de verse kruiden, groenten & tamari.
Bij de gliadine fractie glutenvrije High Tea TErriFFic is alles biologisch & mensen die lijden aan een glutenallergie of couliaki kunnen van deze High Tea heerlijk genieten. Teff bevat wel gluten, maar de gluten die aanwezig zijn in teff zijn de glutenine fractie en dus niet de gliadine fractie. Het zijn deze laatste soort die schadelijk zijn voor personen met een glutenallergie of die lijden aan coeliakie. Teff is gewoon TErriFFic. We gebruiken in onze lekkernijen minimaal 90% teffmeel. Sommige gerechten worden ook met een kleine hoeveelheid boekweit gemaakt. Maar de meeste gerechten worden van 100% teff gemaakt en er wordt gezoet met kokosbloesemsuiker.

Bijzondere Theesoorten:

Wij hebben in ons assortiment diverse bijzondere (medicinale) theesoorten van een biofarm uit Zuid Amerika voor de liefhebber zoals bijvoorbeeld Moringa, Zuurzak en Sjoeringa. Voor de mensen die geen gewone melk gebruiken hebben wij ook havermelk. Er wordt gezoet met rauwe honing en kokosbloesem suiker en we gebruiken alleen keltisch zeezout.

Voor een speciale gelegenheid, denk aan High Tea voor grote groepen,  babyshower High Tea, verjaardag of bruiloft is het bij MosaicAffairs mogelijk om te ruimte voor zichzelf te boeken. Dit vanaf minimaal 25 personen.
Er is ook de mogelijkheid om een high tea te nuttigen tijdens een prachtige boottocht door de Amsterdamse grachten. Zie ook onze creatieve arrangementen met boottocht.
Graag vooraf doorgeven of er rekening moet worden gehouden met diëten of allergieën.

Duur: circa 2 tot 3 uur

Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com